Armand Consulting va ofera servicii de consultanta tehnica, proiectare si inginerie precum si management de proiect in absolut toate fazele de dezvoltare a proiectelor fotovoltaice in Romania.Panouri Fotovoltaice prin Armand Consulting


Proiectarea unui parc fotovoltaic implica cunostiinte ample de inginerie electrica si solara, arhitectura si urbanism precum si calcule de rezistenta si structura.

Echipa Armand Consulting este compusa din ingineri autorizati cu experienta de peste 3 ani in proiectarea si dezvoltarea parcurilor fotovoltaice. Inginerii nostri sunt autorizati de catre A.N.R.E. precum si de Academia Solara S.M.A. din Kassel, Germania pentru proiectarea instalatiilor solare fotovoltaice cu injectie in sistemul electroenergetic national S.E.N. Avand mai mult de 35 de parcuri fotovoltaice proiectate in ultimii 2 ani, divizia de energie regenerabila de la Armand Consulting este optiunea numarul unu pentru proiectarea parcurilor fotovoltaice in Romania.

Prin parteneriatele care le avem cu marile companii furnizoare de echipamente precum si cu instalatori precum SMA Germania, Siliken Spania, Sunerg Italia, Ge4All Olanda, Westech Solar Germania putem dezvolta solutii tehnice personalizate luand in calcul fezabilitatea investitiei cu diverse tipuri de panouri solare precum cele din siliciu mono sau policristalin, thin film amorfe a-Si, cadmiu-teluriu CdTe, cupru-indiu-galiu-seleniu CIGS sau noua tehnologie cu panouri fotovoltaice organice DSSC.

Pentru a putea proiecta instalatii fotovoltaice de ultima generatie, inginerii Armand Consulting lucreaza cu programe specifice proiectarii electrice solare in vederea evaluarii potentialului solar in locatia aleasa, a realizarii studiului de umbrire, a studiului de fezabilitate conform HG28, a documentatiei tehnice pentru obtinerea avizelor de amplasament, a documentatiei tehnice pentru obtinerea Acordului de Mediu, pentru realizarea studiului de solutie in vederea obtinerii avizului tehnic de racordare A.T.R. pentru conectarea la sistemul electroenergetic national, a documentatiei tehnice pentru obtinerea autorizatiei de constructie, a proiectului tehnic cu detalii de executie precum si proiectului arhitectural 3D a parcului fotovoltaic cu posibilitatea de a realiza animatii virtuale sau machete cu parcul fotovoltaic.

 
 

Completeaza ACUM cererea de oferta de mai jos si revenim noi in cel mai scurt timp!


Cerere de oferta proiectare parc fotovoltaic